Ugrás a fő tartalomra

Szabályok

Erről csak pár szóban, mert nem én vagyok csakazolvassa, hogy mindenkit vigyázzba akarjak állítani, aki ide merészkedik, tényleg csak az alapokat szeretném tisztázni.

Ezen blognak egyetlen célja van: az ismeretterjesztés. Lehet belőle tanulni, tájékozódni (ez az ajánlott), de akár fel is lehet hördülni a tartalmán, ezen kívül semmi. Hozzászólni szabad még regisztráció nélkül is, pozitívat, semlegeset, negatívat, én ezért nem fogok cseszegetni senkit, maximum nem értünk egyet. Persze, biztos van egy határ, pl. floodolás, valóban kifejezetten ártó szándékú jelenlét, bepróbálkozás, de ezeket az eseteket majd egyedileg bírálom el, remélhetőleg sosem kell rá sor kerüljön. Szabad kérdezni, érdeklődni, akár emiatt felvenni velem a kapcsolatot privátban, amire tudok, válaszolok, segítek, ha arról van szó, hogy megértsük egymást, félreértéseket tisztázzunk.

Viszont amit nem szeretnék, és amit mindig el fogok utasítani, akármennyire elszántan is próbálkozik valaki:

- NEM itt árulom magam, nem ez a cél, nem erről szól, tehát ezzel felesleges megkeresned. Ha olyan lányokat keresel, mint én, vagy kifejezetten engem, úgyis megtalálsz a megfelelő csatornákat használva, a blogomnak nem célja a saját tevékenységem reklámozása, vevőkeresés.

- NEM hajtok fel neked kurvákat, ne kérdd, hogy ajánljak kollégát, kolléganőt! Ahogy mondtam: tudod te, hol lehet őket megtalálni. Fiatalkorúakat, gyerekeket, állatokat, illegális pornót meg aztán pláne ne keress rajtam keresztül! Semmi ilyenben nem fogok segíteni (nem, mintha tudnék), és nagyon bízom benne, hogy senki más sem.

- NEM leszek a futtatód sem. A blog talán segít neked abban, hogy elindíts egy saját üzletet, tippeket adjon, ha kérdésed van, nyugodtan felteheted, de menedzsert, segítőt itt ne keress, pláne ne a személyemben.

- NE akarj törvénytelen cselekedetre rábírni: nem árulok drogot, sem egyéb illegális szereket! A "rossz vagyok" önvallomás nem azt jelenti, hogy bűnöző.

Igyekszem mindenkinek megadni a lehető legnagyobb szabadságot itt, mert ebben hiszek, cserébe annyi az elvárásom, hogy ti is tartsátok tiszteletben, amit kértem. Köszönöm!

Megjegyzések

  1. Kedves "Serial Slut"! Kérlek, távolítsd el a fenti posztból blogom említését, ez sima rosszindulatú provokáció. Az inspirációt szívesen, de nekem ez kellemetlen, semmilyen módon nem szeretnék kapcsolatban lenni veled, veletek. Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves "csakazolvassa"! Eltávolítom a linket a posztból, amint te magad leszeded a saját felületedről az összes "Serial Slut" és változatai említést, taget, patkánykodást, petíciózást, és ez még csak az én részem, de megteheted ugyanezt pamaccsal, AI-val és a többiekkel is.
      AZ UTÁN tárgyalhatunk, picsa! :)

      Törlés
  2. Na de Seri!
    Hát ilyen durván bánni egy szegény beteggel!

    VálaszTörlés
  3. ojvé, ebből újabb filcfalcolás lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglátja még a világ, már készül is az újabb petíció, a pasim pedig felkészül a megmítúzására. :)

      Törlés
    2. Ő is le fogja hányni picsao-t? Mikor, hol? :-D

      Törlés
  4. Amilyen hülyepicsa, még tényleg petíciózni fog, leküzdve ezzel 17-ről 7-re az állandó látogatóinak számát. :-)

    VálaszTörlés
  5. Ezen már túlvagyunk...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megasztár 1. rész

Mint azt tudjátok, főállásban csoportszexszel foglalkozom, 1:1 felállást jóval ritkábban vállalok el, egyszerűen, mert nem éri meg anyagilag. A kettecskén szex legtöbb esetben egy filler . Komolyabb munka előtt vagy után, esetleg két nagyobb akció között, ha épp már úgyis arra járok, ha épp úgyis hosszabb üresjárat lenne, ha épp többet fizet érte, mint indolt volna, vagy a csoportból valaki privátba akar menni... olyankor belefér. Átgondoltam, miféle felkéréseim is voltak az elmúlt időszakban, gondoljatok rá úgy, mint a Megasztár 1. részére, tudjátok, amikor némely versenyzőtől egyszerűen csak annyit kérdeznétek, hogy " de miért? " Az önjelölt pornósztárok Vannak ezek a fickók, akik gyűjtik a dugásaikról készült felvételeket, egy részük csak saját magának, a többiek pedig, feltételezem, meg is osztják ezeket az ismerőseikkel vagy beküldik pornóoldalaknak (pedig az tiltott), emiatt az egész csak arról szól, hogy ők a saját jövőbeli énjüknek próbáljanak megfelelni, an

Életjel

Gáz, hogy egy hónapja posztoltam utoljára, pedig azért zajlott az élet, csak hát a lustaság, nem a blogból élés, mint rosszabb helyeken... :) Ott tartottam legutóbb, hogy van ez az élményhajhászat projekt, amiről a német kolleginák csupa szépet és jót mondtak, hogy igen, van rá érdeklődés, izgalmas találják a vevők az ötleteket, sajátokat is hoznak. Pár hétig teszteltük, de már az első héten látszott, hogy ez egy működő dolog lehet, úgyhogy nekiálltunk mi is, hogy törvényes keretek között megvalósítsuk. És persze itt kezdődtek a problémák! Mert nem úgy van az, hogy csak kitalálod magadnak és csinálod, ahogy jónak látod, dehogy! Létre kell hoznod egy új céget, meg kell felelned különböző követelményeknek és előírásoknak, hiszen többek között utaztatsz, vendéglátózol, programszervező vagy, biztosítást kell kötnöd, felelősséget kell vállalj minden apróságért te magad. Még az sem mindegy, hány fokot fúj az autó klímája, amivel a vevőt elviszed a helyszínre, na itt kaptam agyfaszt, de

Pasiügy

Az egyik legzavaróbb dolog az emberekben, hogy amikor a barátomat említem, rögtön megjelenik előttük egy kép valami striciről. Vagy egy kidobóról. Vagy valami kokós bűnözőről. Igazából mindennek képzelik, ami rossz, mert mi más lehetne egy pasi, aki prostival jár? Az én párom messze áll ezektől a karakterektől, de az biztos, hogy egy egyedi és megismételhetetlen hópihe. Teljesen átlagos, kisvárosi családban nőtt fel, igazi nyárspolgárok a szülei, amivel ő nem tud azonosulni. Ő nem az a típusú ember, akinek egyébként nagyra törő vágyai volnának, nem akarta soha bejárni a fél világot, nem akart hihetetlen karriert befutni, nem akart kacsalábon forgó palotát és luxusautót, csak ösztönösen, hogy szeret élni és azt igyekszik megvalósítani. Ha munkáról van szó, ő az év dolgozója - szó szerint, egyszer tényleg megkapta a plecsnit. Az a fajta, aki sosem késik, aki mindig bevállalja a túlórát, aki utálja a lógósokat, a link alakokat, a hazugokat, a folyton kifogásokat keresőket, megveti ők

Ez húzós lesz (1. rész)

Nem, még mindig nem arról fogok írni, amit amúgy egyes emberek már találgattak, azaz hogy mi durvát is csináltam a múltbeli munkám során, ami után hosszú szabira mentem. Nem, nem, nem, azt lezártam, átrágtam, nem éri meg megosztani, bocs. Viszont hosszú poszt lesz és egész másról fog szólni, illetve úgy is fogalmazhatnék, hogy valami olyannak a kezdete, amiről inkább egy tök új blogot kellene nyitnom. Ez tervben is van, mert totál nem illik ennek a profiljába az egész, már ha van olyanja neki, amiben szintén nem vagyok biztos. Általában csak firkálgatok mindenféléről. :) Ezt még átgondolom. Amiről én úgy döntöttem, hogy írni fogok ezentúl (ide vagy máshova), az egy olyan probléma, sorsfordulat, ami még nekem is új. Relatíve. Fél éves körülbelül, már amióta ezzel foglalkozom aktívan. Kérem ezért azt, aki olvassa, hogy ne tekintsen úgy erre az irományra, mint valami tudományos beszámolóra, vagy egy mindenre választ adó posztra, mert én még nem vagyok ott. Összeszedem, amit t

Nem tudok kitörni

Ez az a mondat, amit már mindenki ezerszer hallott, dokukat is forgattak belőle, és engem személy szerint halálra idegesít. Miért? Mert kamu. Hagyjuk most az egyedi eseteket és a kényszerítetteket, akik a prostituáltak között egyébként is a kisebbség, valójában a kurvák 90%-a önkéntes. Boncolgathatjuk, mit jelent az önkéntesség, lehet, hogy van benne gazdasági kényszer, de ennyi erővel az utcaseprő és az árufeltöltő is megmentendő, az emberek többsége sosem lesz teljesen elégedett a munkájával vagy a társadalmi státuszával. A prosti legalább jól keres, igen, még a sarki is ahhoz képest, hogy saját erejéből mennyit kaparna össze a csavargyárban. A nem tudok kitörni a valóságban azt jelenti, hogy "nem igazán vagyok kibékülve a helyzetemmel, ciki ez a meló, de még nem ajánlottak olyat, ami miatt kiszállnék", vagy még ennyit sem. Elmesélek egy történetet, ami ismerősi körön belülről jön. Van egy német, barátnőfílinges prosti, aki EU-n kívüli országból származik, eredet