Ugrás a fő tartalomra

Megasztár 1. rész

Mint azt tudjátok, főállásban csoportszexszel foglalkozom, 1:1 felállást jóval ritkábban vállalok el, egyszerűen, mert nem éri meg anyagilag. A kettecskén szex legtöbb esetben egy filler. Komolyabb munka előtt vagy után, esetleg két nagyobb akció között, ha épp már úgyis arra járok, ha épp úgyis hosszabb üresjárat lenne, ha épp többet fizet érte, mint indolt volna, vagy a csoportból valaki privátba akar menni... olyankor belefér.

Átgondoltam, miféle felkéréseim is voltak az elmúlt időszakban, gondoljatok rá úgy, mint a Megasztár 1. részére, tudjátok, amikor némely versenyzőtől egyszerűen csak annyit kérdeznétek, hogy "de miért?"

Az önjelölt pornósztárok

Vannak ezek a fickók, akik gyűjtik a dugásaikról készült felvételeket, egy részük csak saját magának, a többiek pedig, feltételezem, meg is osztják ezeket az ismerőseikkel vagy beküldik pornóoldalaknak (pedig az tiltott), emiatt az egész csak arról szól, hogy ők a saját jövőbeli énjüknek próbáljanak megfelelni, annak, amelyik majd visszanézi az egészet, és rettenetesen büszke magára. A tapasztaltabbak már nem néznek és vágnak pofát maguknak öt másodpercenként a kamerába, az újoncokon jót lehet derülni, miközben csinálják. Szeretnek nyakatekert pózokkal kísérletezni, vagy nem az ágyon, hanem a konyhában. fürdőben, a teraszon csinálni, ahol nehéz a jó helyet megtalálni a laptopnak, a felvétel tehát szar lesz, emiatt "újra kell venni" a jeleneteket, ami miatt aztán kicsúszik az időből, letelik az a fél-egy óra, és a végén csak arra gondolok, hogy itt bohóckodott magának ahelyett, hogy legalább dugott volna egy jót a hülye.

A különleges helyszínek kedvelői

Van, aki arra gerjed, hogy egy híd alatt, egy benzinkút mosdójában, az irodájában a munkahelyén vagy a kocsija motorházán dugjon meg valakit. Nem szabad őket bántani, mert ők a legjobbak. Általában gyorsak és különösebben neki sem kell vetkőzni. Amennyire véletlenszerűnek tűnnek ezek az ötletek, a végén olyan gyakran derül ki, hogy korántsem azok, vannak történetek, sérelmek vagy befejezetlen ügyek mögöttük. De néha csak annyiról van szó, hogy egy különleges alkalmat ünnepel (például az új autót), vagy egyszerűen tényleg csak ez a perverziója, és a barátnőjét nem tudta rávenni. De olyan is volt, aki mindössze azért hívott el és végeztünk mindössze tíz perc alatt, hogy épp akkor hagyjam el a lakást, látványosan dugás utáni hangulatban, amikor a haverjai megérkeztek, hogy menőnek tartsák.

A leszarom tablettán élők

Akiket sosem érthetek meg és nem is próbálok. Azokat a pasasokat sorolom a leszarom tablettások közé, akik nem töltik ki az idejük talán negyedét sem, vagy ha nagyjából mégis, akkor is csak unottan döngetnek egy pózban. Volt egy pasas, aki hasra fektetett, talán kettőt lökött, majd megállt rajtam ülve és SMS-ezett (vagy mást, de írogatott a telefonján). Néha megmozdult. Én csak vártam. türelmesen, csendben. Fizette. Ezzel úgy nagyjából el is telt az idő, egyszer csak lerakta a mobilt, reszelt úgy egy fél percig, befejezte, aztán elköszöntünk. Elmeséltem a fiúknak, mi történt, vagy inkább mi nem, nehezen hitték el, hogy ilyen létezik. Volt egy másik fickó, ő a klasszikus misszionáriusra esküdött a kanapén. Egy egész óra eltelt azzal, hogy unottan, sehova sem vezetően húzogatta ki-be, és nem kedvelte, ha megszólalok vagy egyáltalán megmozdulok. Ő így szereti, ennyit tudtam meg. Nem ment el, csak simán abbahagyta, amikor V megcsörgette a telefonomat.

Az agyrágó bogarak

A szexnél mintha fontosabb volna számukra, hogy interjút készítsenek velem. Hányszor dugtak meg ma? Mi volt a legfurcsább kérés? Voltál már Dubajban? Van pasid? Mi a kedvenc sorozatod? Szereted a Boci csokit? Mikor van a névnapod? És volt már olyan, hogy nem élvezted? Áh. Ide sorolom a barátnőkről, feleségekről, meghódítandó szépségkirálynőkről, az anyjukról áradozókat és panaszkodókat is.

A dühösek

Nem igazán tudod, mi a nyomoruk, de valami nagyon betalált nekik. Agresszívek, szidnak, ütnek, tépnek - nem összekeverendők azokkal, akik alapjáraton a keményebb szexet kedvelik, őket tényleg szétbassza az ideg. Néha össze lehet rakni a képet, csepegtetnek közben némi információt, például volt, aki végig egy másik női néven szólított, kiadta a matek, hogy az exével lehet gondja. Olyan is volt, aki rám fogta, hogy buzinak nézem, miközben semmiféle utalást nem tettem erre, mert nem is gondoltam ilyesmit, és belehergelte ebbe magát. A kedvencem mégis az a fickó, aki valamiféle hittérítő lehet, vélhetően emellett pedig impotens. és hisz abban, hogy büntetéssel a jó útra terelheti a kurvákat. Eleinte biztos voltam benne, hogy csak perverz, de rá kellett jönnöm, hogy komolyan gondolja. A farkát nem használja, nem is indul be, csak levetkőztet, szónokol, megleckéztet (saját eszközökkel dolgozik, pl. önnön kezével faragott dildóval), és esküdnöd kell, hogy elgondolkozol magadon. Amiért megéri, az, hogy nem vatikáni valutával akar fizetni, hanem kemény összegeket csenget ki, az valamiért belefér neki, nem sajnálja, és visszajáró vevő, mert nem adja fel.

A csapdába csalók

A rafinált kis kubaiak, akik mindig ügyeskednek valamin, hátha egyszer bejön. Például miután végzett, közli, hogy itt van egy potyázó haverja a másik szobában, ő is egy kicsit, gyors lesz, öt perc az egész, most mit fáj az nekem? Na jó, ad 5000 forint pluszt, ne csináljunk már ebből problémát. Vagy kifizeti az alapcsomagot, mégis be-becsúszik egy-egy extra húzás, és reméli, hogy nem veszem észre. Ezek durvább kiadásai a fenyegetőző, erőszakos emberek, akik nem egyezkednek, csak egyoldalúan módosítják a szerződést, és biztosak benne, hogy megússzák. A legrosszabb fajta.

A vevő nem mindig egyszerű eset, de legalább nem mondhatjuk, hogy kiszámítható és unalmas az életünk velük. Lesz 2. rész is, mert sztori és furcsaság van még bőven, az majd kifejtősebb lesz, mert van, akik egymagukban egy-egy önálló bekezdést is érdemelnek.

Megjegyzések

  1. még itt a végén megsajnálják a kurvát
    mert eddig nem mondta senki hogy aki kurvának áll ne sírjon ha baszogatják?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a "baszogatásról" volt szó, hanem arról, amikor a defektjeiket élik ki, vagy egyéb módon rúgják fel a szerződést. Ez egy szolgáltatás, ha valaki pótmunkát kér, fizesse is ki.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Életjel

Gáz, hogy egy hónapja posztoltam utoljára, pedig azért zajlott az élet, csak hát a lustaság, nem a blogból élés, mint rosszabb helyeken... :) Ott tartottam legutóbb, hogy van ez az élményhajhászat projekt, amiről a német kolleginák csupa szépet és jót mondtak, hogy igen, van rá érdeklődés, izgalmas találják a vevők az ötleteket, sajátokat is hoznak. Pár hétig teszteltük, de már az első héten látszott, hogy ez egy működő dolog lehet, úgyhogy nekiálltunk mi is, hogy törvényes keretek között megvalósítsuk. És persze itt kezdődtek a problémák! Mert nem úgy van az, hogy csak kitalálod magadnak és csinálod, ahogy jónak látod, dehogy! Létre kell hoznod egy új céget, meg kell felelned különböző követelményeknek és előírásoknak, hiszen többek között utaztatsz, vendéglátózol, programszervező vagy, biztosítást kell kötnöd, felelősséget kell vállalj minden apróságért te magad. Még az sem mindegy, hány fokot fúj az autó klímája, amivel a vevőt elviszed a helyszínre, na itt kaptam agyfaszt, de

Pasiügy

Az egyik legzavaróbb dolog az emberekben, hogy amikor a barátomat említem, rögtön megjelenik előttük egy kép valami striciről. Vagy egy kidobóról. Vagy valami kokós bűnözőről. Igazából mindennek képzelik, ami rossz, mert mi más lehetne egy pasi, aki prostival jár? Az én párom messze áll ezektől a karakterektől, de az biztos, hogy egy egyedi és megismételhetetlen hópihe. Teljesen átlagos, kisvárosi családban nőtt fel, igazi nyárspolgárok a szülei, amivel ő nem tud azonosulni. Ő nem az a típusú ember, akinek egyébként nagyra törő vágyai volnának, nem akarta soha bejárni a fél világot, nem akart hihetetlen karriert befutni, nem akart kacsalábon forgó palotát és luxusautót, csak ösztönösen, hogy szeret élni és azt igyekszik megvalósítani. Ha munkáról van szó, ő az év dolgozója - szó szerint, egyszer tényleg megkapta a plecsnit. Az a fajta, aki sosem késik, aki mindig bevállalja a túlórát, aki utálja a lógósokat, a link alakokat, a hazugokat, a folyton kifogásokat keresőket, megveti ők

Ez húzós lesz (1. rész)

Nem, még mindig nem arról fogok írni, amit amúgy egyes emberek már találgattak, azaz hogy mi durvát is csináltam a múltbeli munkám során, ami után hosszú szabira mentem. Nem, nem, nem, azt lezártam, átrágtam, nem éri meg megosztani, bocs. Viszont hosszú poszt lesz és egész másról fog szólni, illetve úgy is fogalmazhatnék, hogy valami olyannak a kezdete, amiről inkább egy tök új blogot kellene nyitnom. Ez tervben is van, mert totál nem illik ennek a profiljába az egész, már ha van olyanja neki, amiben szintén nem vagyok biztos. Általában csak firkálgatok mindenféléről. :) Ezt még átgondolom. Amiről én úgy döntöttem, hogy írni fogok ezentúl (ide vagy máshova), az egy olyan probléma, sorsfordulat, ami még nekem is új. Relatíve. Fél éves körülbelül, már amióta ezzel foglalkozom aktívan. Kérem ezért azt, aki olvassa, hogy ne tekintsen úgy erre az irományra, mint valami tudományos beszámolóra, vagy egy mindenre választ adó posztra, mert én még nem vagyok ott. Összeszedem, amit t

Nem tudok kitörni

Ez az a mondat, amit már mindenki ezerszer hallott, dokukat is forgattak belőle, és engem személy szerint halálra idegesít. Miért? Mert kamu. Hagyjuk most az egyedi eseteket és a kényszerítetteket, akik a prostituáltak között egyébként is a kisebbség, valójában a kurvák 90%-a önkéntes. Boncolgathatjuk, mit jelent az önkéntesség, lehet, hogy van benne gazdasági kényszer, de ennyi erővel az utcaseprő és az árufeltöltő is megmentendő, az emberek többsége sosem lesz teljesen elégedett a munkájával vagy a társadalmi státuszával. A prosti legalább jól keres, igen, még a sarki is ahhoz képest, hogy saját erejéből mennyit kaparna össze a csavargyárban. A nem tudok kitörni a valóságban azt jelenti, hogy "nem igazán vagyok kibékülve a helyzetemmel, ciki ez a meló, de még nem ajánlottak olyat, ami miatt kiszállnék", vagy még ennyit sem. Elmesélek egy történetet, ami ismerősi körön belülről jön. Van egy német, barátnőfílinges prosti, aki EU-n kívüli országból származik, eredet