Ugrás a fő tartalomra

Nem az alja, a teteje!

Van ez a Gumiszoba nevű, feminista viccportál, aminek szerzői persze nem hagyhatták ki, hogy leközöljék annak idején egy volt prosti nyílt levelét egykori klienseinek.

Ez az írás egyike azon netes tartalmaknak, amire azóta reagálni akartam, hogy először olvastam, mert legszívesebben leköpném a szerzőjét. Most, hogy bloggerina lettem, módomban áll, neki is esek, hogy elmondjam a véleményem erről a nőről, akit a szakma szégyenének tartok, és nagyon nem értek egyet azzal, hogy ezt a hozzáállást támogassuk. Előre elnézést kérek, hogy a válaszom nem haladja meg az ő firkájának színvonalát, de nehéz végigrágnom magam rajta higgadtan, szívem szerint már a második mondatánál hozzávágnám a kenyérpirítót és leküldeném a bányába melózni, hogy tanuljon némi tiszteletet, és átértékelje az életét.

Kedves szexvásárló ügyfél,
Ha úgy gondolod, hogy én bármikor is egy csöppnyit vonzódtam hozzád, hatalmasat tévedsz. Soha nem éreztem vágyat arra, hogy dolgozni menjek. Egyetlen dolog járt a fejemben, hogy pénzt keressek, méghozzá gyorsan.
Ne tévedjünk, nem könnyű pénzt, mert a pénzkeresetnek ez a módja nem könnyű. Gyorsnak gyors, igen. Mert én hamar megtanultam a trükköket, hogy te minél hamarabb elvégezd, amit el akartál, és minél hamarabb le- meg kiszállj rólam és belőlem.

Erősen kezd, bele a közepébe: "ne gondold, hogy valaha embernek néztelek". Ők sem téged, valószínűleg ez talált be ennyire, hogy évekkel később is a visszavágót tervezed és erről sírsz. Azt leírod, hogy persze gyorsan pénzhez akartál jutni mindenfajta szakmai alázat, elhivatottság nélkül, a pénzük nem volt tehát büdös, az kellett mindennél jobban, de még mindig puffogsz, hogy neked azért cserébe szolgáltatnod kellett. Meg vagy sértődve, és tudatni akarod velük, hogy végig utáltad őket. Ez vajon rólad mit mesél?

És nem, soha nem izgattál fel az aktus közben. Nagy színésznő voltam. Évek óta volt alkalmam gyakorolni, ingyen. Tulajdonképpen ez a multitasking. Amíg ott feküdtem, a gondolataim mindig máshol jártak. Valahol, ahol épp nem szívod ki belőlem az önbecsülésemet anélkül, hogy akár tíz másodpercre is belegondolnál a helyzetembe, vagy a szemembe néznél.

Sosem élvezted a szexet velük, ez a saját bajod, semmi közük hozzá, a magánügyed. Talán elvárnád, hogy miközben ők fizetnek neked, még te szórakozz jól? Te cseszted el, mert olyan munka mellett döntöttél, amire nem voltál alkalmas, nem belülről jött, nem csinálni és jól csinálni akartad, csak a fizetséget. Bizony lehet élvezni a szexet a vevővel is, még ha nem is az az általános, hozzáállás kérdése. Szereted a szexet, és sokan csinálják jól, sőt még akadnak olyanok is, akiknek tényleg számít, hogy a kedvedben járjanak. Őket persze leszarod, mert duzzogi van, és mert te egy vevőt nem nézel embernek. Milyen helyzetedbe nem gondoltak bele azok a csúnya emberek? Ez az a pont, ahol nem is értem, min rinyálsz, mit vársz, te tényleg azt akartad, hogy a kis lelkedet simogassák, és együtt hüppögjenek veled, hogy ahelyett, hogy elvállaltál volna egy tízórás műszakot valamelyik varrodában, te inkább a többszöröséért széttetted a lábad egy bordélyban napi 8 embernek? Ebbe a helyzetedbe kellett volna belegondolni? Abból nem jöttél volna ki jól, úgyhogy vegyél vissza.

Ha azt hiszed, hogy fizettél a hűségemért vagy egy kis beszélgetésért, gondold újra. Egyáltalán nem érdekeltek a kifogásaid. Nem érdekel a feleség kismedencei fájdalma, és hogy neked nem megy szex nélkül, vagy bármi más szánalmas kifogás, amivel tőlem vásároltál szexet.
Amikor azt hitted, megértelek, és veled érzek, hazudtam. Csak megvetést éreztem, miközben valami meghalt bennem. Elvetetted bennem a kétséget. Kétséget, hogy minden ember ugyanolyan cinikus és hűtlen, mint te.

A pofátlanságod nem ismer határokat.

Ha a megjelenésem, a testem vagy a szexuális képességeim dicsérted, olyan volt, mintha rám hánynál. Nem láttad az embert a maszk mögött. Csak azt akartad látni, hogy egy szakadt nő vagyok megállíthatatlan nemi vággyal.
Soha nem mondtad még azt sem, amiről azt hitted, hallani akarom. Ehelyett azt mondtad, amit te magad akartál hallani. Azt mondtad, amire szükséged volt, hogy megőrizd az illúziód, és ami miatt nem kellett azon gondolkodnod, hogy lehetséges, hogy én 20 évesen ott végeztem.
Egyáltalán nem érdekelt téged az, aki vagyok. Csak egy célod volt, hogy a hatalmad megmutasd azáltal, hogy azt csinálsz a testemmel, amit akarsz.

Nem az volt a célja, hanem hogy dugjon, mert te elvileg szolgáltattál, a gyakorlatban meg fogalmam sincs, mit műveltél, de minőségi munka nem lehetett. Mi ez már, hogy kikéred magadnak, hogy nem látott téged, az embert? Te láttad az embert? Az előbb közölted, hogy mindenkit lehánynál és senki dumája nem érdekel, utáltad az egészet és mindenkinek veled kéne éreznie. Nem mondta, amit hallani akartál? Ismétlem, mert a magadfajta húgyagyú nem fogja fel a lényeget: ő fizetett neked. Te elvetted a pénzét azért, hogy ő jól szórakozzon, mert ő a vevő, majd itt vagy és kikéred magadnak, hogy a te érzéseid és jó közérzeted nem számított.

Ha egy csepp vér jelent meg az óvszeren, nem azért volt, mert épp megjött a menstruációm. Azért volt, mert a testem egy gép, aminek nem lehet megszakítani a havi ciklusát, így szivaccsal tömtem a hüvelyem, mikor menstruáltam azért, hogy folytathassam a dolgom. És nem, nem mentem haza, miután befejeztem veled. Folytattam a munkát, és a következő ügyfélnek is pontosan azt mondtam, amit neked. Olyannyira hajtott titeket a vágy, hogy egy kicsi menstruációs vér sem tudott megállítani.

Ki mondta, hogy dolgozz, miközben megvan? Én nem szoktam. Te döntöttél így, mert kellett a lóvé. Mi lett volna, ha elutasítanak, mert vérzel? Te tényleg azt akarod nekem bemesélni, hogy ezt vártad volna el tőlük? Jobb lett volna akkor neked, ha egy forintot sem keresel egy hétig? Édes istenem!

Amikor előjöttél a tárgyakkal – a fehérneművel, jelmezekkel vagy játékokkal-, és azt akartad, hogy erotikus szerepjátékot játsszunk, automata üzemre kapcsoltam. Undorodtam tőled és a nagyon beteg fantáziádtól. Ugyanígy mikor mosolyogva azt mondtad, úgy nézek ki, mint egy 17 éves lány. Ezen nem segített, hogy te magad meg 50, 60, 70 voltál, vagy még idősebb.

Fantáziátlan, frigid picsa ne álljon kurvának. Mondom, hogy nyomi vagy.

Rendszeresen megsértetted a határaimat, megcsókoltál, belém dugtad az ujjad, vagy levetted a kondomot – megtetted, pedig tudtad jól, hogy ez szabályellenes. Teszteltél, képes vagyok-e nemet mondani, és élvezted, mikor nem tiltakoztam elég világosan, vagy mikor egyszerűen figyelmen kívül hagytad a tiltakozásomat. A perverziód használtad, hogy a hatalmad megmutasd. Amikor mégis azt mondtam, hogy nem akarom, és ha folytatod, nem jöhetsz többet, akkor sértegettél engem, és prostituált mivoltommal jöttél leereszkedően, fenyegetően és durván.

Aki emberekkel dolgozik, az kalkulálja bele, hogy időnként összeakad olyanokkal, akik szeretik feszegetni a határokat. Ahogy kiveszem a szövegből, te gyakorlatilag a "legalapabb" szolgáltatást nyújtottad, ami csak létezik, de még azon belül is rengeteg szabályt felállítottál, mert igazából pénzt akartál munka nélkül, az lett volna az egyetlen, ami miatt nem rinyáltál volna.

Ha pénzért veszed a szexet, az sokat elmond rólad, az emberségedről és a szexualitásodról. Számomra ez a gyengeség jele, még akkor is, ha te összekevered valami beteg hatalommal és státusszal.

Rólad is sokat elárul, amit itt összehordtál, kezdve a munkához való hozzáállásodtól a kiállhatatlan természetedig. 

Úgy gondolod, jogod van. Úgy érted, a prostituáltak amúgy is vannak, nem? Ám ezek a prostituáltak csak azért vannak, mert a hozzád hasonló emberek útjában állnak a férfiak és nők közötti egészséges és tiszteletteljes kapcsolatoknak.
Prostituáltak csak azért léteznek, mert a hozzád hasonló emberek úgy érzik, joguk van kielégíteni saját szexuális ösztöneiket más emberek testnyílásaiban.

Prostik azért is vannak, amiért te magad is annak álltál: mert kellett a pénz, amit gyorsan meg akartál szerezni, annak ellenére, hogy még ehhez is hülyék, önzők és tiszteletlenek. Ha annyira nem tetszik, hogy elfogadták a szolgáltatásodat, ez téged és a szeretetteljes kapcsolatokról alkotott képedet ledöntötte, akkor talán azt is megteheted, hogy visszaadod a mocskos férfiaktól megszerzett pénzedet.

Prostituáltak azért léteznek, mert te egy nőgyűlölő vagy, és jobban érdekel a saját szexuális igényed, mint egy olyan kapcsolat, amelyben a szexualitás valóban virágozna.

Nem, ők nem gyűlölők, ellentétben te gyűlölöd őket, akkor ki a rossz arc ebben a történetben?

Ha szexet kell vásárolnod, azt jelenti, hogy nem találtad meg a saját szexualitásod. Sajnállak téged, de tényleg. Annyira középszerű vagy, hogy a szex egy idegen vaginájába ejakulálást jelenti neked.
Ha pedig valaki középszerű, akkor lemegy a legközelebbi utcára, kifizet egy ismeretlen nőt, hogy a nőben lévő gumiba élvezhessen.
Ki is volt a középszerű prosti, akinek olyat kellett tennie, amit szívből gyűlölt, mert túl lusta és vakarék volt minden máshoz? Gondolkodj el magadon.
Micsoda kicsinyes és frusztrált ember az ilyen!

Elképesztő! :)

Olyan valaki, aki nem tud létrehozni egy mély és bensőséges kapcsolatot, olyat, amelyben a kapcsolat erősebb, mint a magömlés utáni vágy.
Olyan férfi vagy, aki az érzéseit csak magömléssel tudja kifejezni, közben nem képes szavakkal megfogalmazni, ezért inkább egy nemi szervbe csatornázza őket, hogy megszabaduljon tőlük. Milyen gyenge férfiasság ez!
Egy igazán férfias férfi soha nem fizet a szexért.

És milyen az a nő, aki a pénzüket azért elrakja?

Én hiszek az emberekben, benned is. Tudom, hogy mélyen van lelkiismereted. Hogy csendben gondolkoztál azon, hogy amit teszel, etikailag és erkölcsileg igazolható-e. Azt is tudom, hogy belül azzal véded magad, hogy jól bánsz velem, kedves voltál, sosem akartad megsérteni a határaimat.
De tudod mit? Ezt nevezik felelősségelkerülésnek. Nem nézel szembe a valósággal. Becsapod magad, azt gondolod, hogy a megvásárolt embert nem vásároltad meg. Azt hiszed, nem kényszeríted prostitúcióra.
Talán úgy gondolod, hogy szívességet teszel azzal, ha adsz nekem egy kis szünetet, míg az időjárásról beszélsz, vagy megmasszírozol, mielőtt behatolnál. Ez nekem nem szívesség. Ezzel csak megerősítesz abban a hitemben, hogy egy gép vagyok, amelynek elsődleges feladata az, hogy mások kihasználják a testét.

Mi lett volna veled, ha - ahogy te fogalmazol - ezeknek az embereknek meglett volna a kellő lelkiismeretük? Kit nyúltál volna akkor le?

Sokat láttam a prostitúcióból, ezért írom ezt a levelet neked. Jobban szerettem volna, ha nem kell megírnom. Szívesen elkerültem volna ezeket a tapasztalatokat.
Te nyilván azt gondolod, hogy jó fogyasztó vagy, de nincsenek jó fogyasztók, csak olyanok, akik megerősítik a nőket a saját magukról alkotott negatív képben.
Üdvözlettel,
Tanja Rahm

Mindenki jobban járt volna, ha inkább a Mekiben vállaltál volna állást. Ja, te nem!

Tanja Rahm három évet töltött különböző dán bordélyokban, 23 éves volt, mikor kilépett ebből, majd terapeuta, szexológus és oktató lett. Ez a levél Prostitution Narratives: Stories of Survival in the Sex Trade (szerzők: Caroline Norma, Melinda Tankard Reist) című könyvben megjelent 18 személyes történet egyike.

És ez a nő ma terapeuta (!), szexológus (!), oktató (!) és könyvszerző. Ez! Aki egy tízéves kisgyermek szellemi szintjén vegetál, akiben semmi szakmai elhivatottság, alázat, gerinc, emberség, belátás, jóindulat. Egy feminista világban egy ilyen semmirekellő egy sikeres nő, aki továbbra sem él másból, mint mások totális kihasználásából. Csak ma azok nem a férfiak, hanem megvezethető, ostoba nők.

Megjegyzések

  1. ...és qrvára alacsony a kerítés...

    Megjegyzem Dániában elég sok tejgazdaság, tejhasznú tehenészet van, ott nem kell undorító kanállatok rendelkezésére bocsátania szegény szűzies hölgynek a testnyílásait. Igaz, ott a munkaidő hajnali 4-től 8-ig és délután 5-től 9-ig tart, és egy hónap alatt keres annyit mint az undorító kanállatokkal kufircolva két nap alatt.
    Viszont ha egy dán jersey tehénhez úgy áll hozzá mint a férfivendégekhez, akkor már a meló első órájában az intenzívre kerül, politraumatizálva! A tehén ugyanis (pláne a jersey fajta) nem hülye, valamint 5 mázsa és rúg és öklel!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megasztár 1. rész

Mint azt tudjátok, főállásban csoportszexszel foglalkozom, 1:1 felállást jóval ritkábban vállalok el, egyszerűen, mert nem éri meg anyagilag. A kettecskén szex legtöbb esetben egy filler . Komolyabb munka előtt vagy után, esetleg két nagyobb akció között, ha épp már úgyis arra járok, ha épp úgyis hosszabb üresjárat lenne, ha épp többet fizet érte, mint indolt volna, vagy a csoportból valaki privátba akar menni... olyankor belefér. Átgondoltam, miféle felkéréseim is voltak az elmúlt időszakban, gondoljatok rá úgy, mint a Megasztár 1. részére, tudjátok, amikor némely versenyzőtől egyszerűen csak annyit kérdeznétek, hogy " de miért? " Az önjelölt pornósztárok Vannak ezek a fickók, akik gyűjtik a dugásaikról készült felvételeket, egy részük csak saját magának, a többiek pedig, feltételezem, meg is osztják ezeket az ismerőseikkel vagy beküldik pornóoldalaknak (pedig az tiltott), emiatt az egész csak arról szól, hogy ők a saját jövőbeli énjüknek próbáljanak megfelelni, an

Életjel

Gáz, hogy egy hónapja posztoltam utoljára, pedig azért zajlott az élet, csak hát a lustaság, nem a blogból élés, mint rosszabb helyeken... :) Ott tartottam legutóbb, hogy van ez az élményhajhászat projekt, amiről a német kolleginák csupa szépet és jót mondtak, hogy igen, van rá érdeklődés, izgalmas találják a vevők az ötleteket, sajátokat is hoznak. Pár hétig teszteltük, de már az első héten látszott, hogy ez egy működő dolog lehet, úgyhogy nekiálltunk mi is, hogy törvényes keretek között megvalósítsuk. És persze itt kezdődtek a problémák! Mert nem úgy van az, hogy csak kitalálod magadnak és csinálod, ahogy jónak látod, dehogy! Létre kell hoznod egy új céget, meg kell felelned különböző követelményeknek és előírásoknak, hiszen többek között utaztatsz, vendéglátózol, programszervező vagy, biztosítást kell kötnöd, felelősséget kell vállalj minden apróságért te magad. Még az sem mindegy, hány fokot fúj az autó klímája, amivel a vevőt elviszed a helyszínre, na itt kaptam agyfaszt, de

Pasiügy

Az egyik legzavaróbb dolog az emberekben, hogy amikor a barátomat említem, rögtön megjelenik előttük egy kép valami striciről. Vagy egy kidobóról. Vagy valami kokós bűnözőről. Igazából mindennek képzelik, ami rossz, mert mi más lehetne egy pasi, aki prostival jár? Az én párom messze áll ezektől a karakterektől, de az biztos, hogy egy egyedi és megismételhetetlen hópihe. Teljesen átlagos, kisvárosi családban nőtt fel, igazi nyárspolgárok a szülei, amivel ő nem tud azonosulni. Ő nem az a típusú ember, akinek egyébként nagyra törő vágyai volnának, nem akarta soha bejárni a fél világot, nem akart hihetetlen karriert befutni, nem akart kacsalábon forgó palotát és luxusautót, csak ösztönösen, hogy szeret élni és azt igyekszik megvalósítani. Ha munkáról van szó, ő az év dolgozója - szó szerint, egyszer tényleg megkapta a plecsnit. Az a fajta, aki sosem késik, aki mindig bevállalja a túlórát, aki utálja a lógósokat, a link alakokat, a hazugokat, a folyton kifogásokat keresőket, megveti ők

Ez húzós lesz (1. rész)

Nem, még mindig nem arról fogok írni, amit amúgy egyes emberek már találgattak, azaz hogy mi durvát is csináltam a múltbeli munkám során, ami után hosszú szabira mentem. Nem, nem, nem, azt lezártam, átrágtam, nem éri meg megosztani, bocs. Viszont hosszú poszt lesz és egész másról fog szólni, illetve úgy is fogalmazhatnék, hogy valami olyannak a kezdete, amiről inkább egy tök új blogot kellene nyitnom. Ez tervben is van, mert totál nem illik ennek a profiljába az egész, már ha van olyanja neki, amiben szintén nem vagyok biztos. Általában csak firkálgatok mindenféléről. :) Ezt még átgondolom. Amiről én úgy döntöttem, hogy írni fogok ezentúl (ide vagy máshova), az egy olyan probléma, sorsfordulat, ami még nekem is új. Relatíve. Fél éves körülbelül, már amióta ezzel foglalkozom aktívan. Kérem ezért azt, aki olvassa, hogy ne tekintsen úgy erre az irományra, mint valami tudományos beszámolóra, vagy egy mindenre választ adó posztra, mert én még nem vagyok ott. Összeszedem, amit t

Nem tudok kitörni

Ez az a mondat, amit már mindenki ezerszer hallott, dokukat is forgattak belőle, és engem személy szerint halálra idegesít. Miért? Mert kamu. Hagyjuk most az egyedi eseteket és a kényszerítetteket, akik a prostituáltak között egyébként is a kisebbség, valójában a kurvák 90%-a önkéntes. Boncolgathatjuk, mit jelent az önkéntesség, lehet, hogy van benne gazdasági kényszer, de ennyi erővel az utcaseprő és az árufeltöltő is megmentendő, az emberek többsége sosem lesz teljesen elégedett a munkájával vagy a társadalmi státuszával. A prosti legalább jól keres, igen, még a sarki is ahhoz képest, hogy saját erejéből mennyit kaparna össze a csavargyárban. A nem tudok kitörni a valóságban azt jelenti, hogy "nem igazán vagyok kibékülve a helyzetemmel, ciki ez a meló, de még nem ajánlottak olyat, ami miatt kiszállnék", vagy még ennyit sem. Elmesélek egy történetet, ami ismerősi körön belülről jön. Van egy német, barátnőfílinges prosti, aki EU-n kívüli országból származik, eredet