Ugrás a fő tartalomra

Ahogy mifelénk szokás

Meséltem már a menedzserekről, a fiúkról - a fiaimról, ahogy szokásom emlegetni őket - egy külön posztot szenteltem annak, hogy bemutassam, hogy verődtünk mi így csapatba, mik voltak a kezdetek. Most viszont kicsit arról mesélnék, milyen is csak egy átlagos hétköznap, hogy intézzük a dolgainkat, milyen a viszonyunk, hogy viseljük el egymást, mert ez ugyanolyan munka, főállás nekünk, mint bárki másnak, ez az életünk, ezek a mindennapok.

A mi közös szokásaink, hagyományaink, beosztásunk maguktól alakultak ki mindenfajta különösebb tervezés nélkül. Megszoktam, hogy amikor felkelek, legyen az bármelyik napszakban, úgy egy órán belül felhívom V.-t. Csak úgy érdeklődni, hogy na mi újság. Ilyenkor általában megbeszélünk egy időpontot valami közös kajálásra vagy kávézásra a közelben, nem ülünk össze feltétlenül minden nap, de azért igyekszünk minél többször egy héten. Van a közös munkánk, amiről ez a blog is szól, illetve vannak egyéb üzleteink, megbeszélnivalónk, mert adja magát a dolog, hogy ha bármelyikünk kitalál valamit, belevág egy projektbe, szól a többieknek és általában betársulunk. Vagy ha nem is, legalább megbeszélgetjük a dolgokat, tanácsokat adunk vagy csak közöljük a többivel, hogy ez van, ezt csinálom, itt tartok vele, ez a tényállás. A legjobbak azok a találkozók, amikor az egész csapat jelen van, ami négy embert foglal magában, mert a pasimat is ide sorolhatjuk, de ez azért ritkább alkalom, inkább csak V. és én találkozunk.

V. telefonon és emailben kommunikál a vevőkkel, de utóbbi számít igazán, ugyanis ragaszkodunk ahhoz, hogy ami csak lehet, legyen leírva. Ez elsősorban azért fontos, mert így nem tudnak belénk kötni, hiszen szó elszáll; volt már ebből probléma a múltban, hogy be akarták nekünk mesélni, hogy egész másról szólt a megegyezés, mint amit mi vállaltunk, konkrétan hülyének próbáltak nézni minket, akkor vezettük be ezt a szabályt, hogy persze csacsoghatunk bármiről, de a lényeg a végén mindig legyen meg papíron. Ezeket az email fiókokat V. figyeli, ő válaszol és ad rajtuk keresztül árajánlatokat, viszont nekem is van hozzáférésem hozzájuk, bármikor belenézhetek a levelezésekbe, ismerem a jelszavakat. A munkákról már a tárgyalási szakaszban értesít M.-et és engem, küld egy rövid összefoglalót, aztán amikor lezsírozta, akkor újra, aztán mindenki oda jegyzi fel magának ezeket, ahova akarja, én a legtöbbször kézzel leírom őket a magam naptárába. Nem csak az tudható, hogy mikor és hol lesz dolgom, hanem hogy pontosan mi is, részletesen kifaggatja a vevőket arról, mit is akarnak, hiszen arra fel kell készülni. Amikor összeülünk egy ebédre, általában ezeket gyorsan átfutjuk csak azért, hogy biztosan egyezzünk.

Volt már, hogy elfelejtettünk melót. Akkor kurvára belénk állt az ideg! Épp a mi lakásunkon voltunk együtt, V. a budin ült, amikor megcsörrent a céges telefonja, amit kint hagyott azért, hogy ha bárki keresné, szóljunk neki, M. viszont fel is vette. A vonal másik végén udvariasan érdeklődött egy pasas, hogy a közelben járunk-e már, mert nem igazán látnak még minket. Rögtön tudtam, miről van szó, M. arcára kiült a pánik, mondania sem kellett, hogy valamit nagyon benéztünk így, együtt, hiába fut be mindenkihez minden infó. Szerencse a szerencsétlenségben pont az, hogy M. vette fel, ő ugyanis azonnal előállt egy hazugsággal, előadta, hogy no para, megyünk, csak kisebb balesetet szenvedtünk, emiatt egy pici csúszás lehet, de igyekszünk mihamarabb odaérni. A fazon rendes volt, mert rögtön felajánlotta, hogy eljönnek értünk kocsival vagy taxit küldenek, de M. lerázta. Ha V. vette volna fel, ő van annyira becsületes, hogy bevallja, hogy elfelejtettük, és az azért halál ciki lett volna. A hab a tortán az volt, hogy tőlünk vették a piát is, tehát azzal is jól szarban hagytuk őket. Mint az őrültek, elkezdtünk rohangálni, V.-t rögtön kirángattuk a klotyóból (bár ugrott ő magától is, amint megtudta, mi történt), amíg én készülődtem, a fiúk megrohamozták az egyik szupermarketet és ottani árakon beszerezték a piát, tehát azon már buktunk, de legalább odaértünk, még ha késtünk is és nem is haragudtak ránk, mert teljesen bekajálták a M. sztoriját a balesetről. V. először magát hibáztatta, hogy biztos ő felejthette el és nem is küldött róla nekünk semmit, de csekkoltunk és bizony ott volt az értesítő, igaz, csak egy, de azt mindannyian megkaptuk és elolvastuk, szóval rejtély, hogy ment ki mindannyiunk fejéből. Tanultunk belőle, azóta még jobban figyelünk az egyeztetésre.

Nagyon sokat vagyunk együtt, összezárva, de főleg a fiúk egymással. Mármint V. és M. Nincsenek titkaink egymás előtt, mert nem is lehetne semmit sem megtartani magunknak. Átjárunk egymáshoz, sőt kulcsunk van egymás lakásához, ugyanazokat az embereket ismerjük, nagyjából mindig tudjuk, merre jár a másik. Mivel mind egy helyen kezdtük a klubban, láttuk egymást ezerszer már meztelenül, szexeltünk egymás előtt, egymással, mindenféle intim vagy akár kiszolgáltatott helyzetben is, és ezt teljesen megszoktuk, túlzottan is. Normál esetben nem látsz ennyit más emberekből, még közeli barátokból sem. Amikor ennyire ismersz valakit, mondhatni, legalább annyira, mint a párodat, de mégsem az, hanem csak barát, kolléga, azért már csak emiatt is vannak súrlódásaid. Nehéz nem ítélkezni, ha valakit szinte úgy ismersz, mint önmagadat. Az összes hülyeségét a szokásait, gyengeségeit, de nem ezzel van a baj, hanem hogy annyit vagyunk együtt, hogy képtelenség csak hallgatni, amit a másik mond, úgyhogy beleszólunk, kéretlen tanácsokat osztogatunk egymásnak, mert máskülönben csak telítődnénk és felrobbannánk. M. és én folyton vitatkozunk, ez egy amolyan végtelen történet, így van ez a kezdetek óta és így is marad. Nem vagyunk kedvesek egymással: beszólogatunk, provokáljuk egymást, de persze nem vérre menően (bár egyszer megtörtént, hogy fizikailag is egymásnak estünk), de inkább ez már csak a napi rutin, amit megszoktunk, legbelül egyikünk sem utálja a másikat, vannak helyzetek, amikor kimutatjuk egymás felé a szeretetünket, néha még ölelkezünk is, de csak ritkán, nem szabad túlzásba vinni. V. már nem harcol annyit ellenünk, már csak tűri ezt, akkor szól, ha rossz napja van, ha jobb, akkor inkább trollkodik valamit; időnként azon kapom, hogy direkt szítja a tüzet. Volt már, hogy M. olyanért üvöltötte le a fejem, amit nem is én mondtam, hanem V. alamuszin beszúrta a piti kis vitánk közepébe, de M. agya úgy adta ki, mintha én dobtam volna be a témát, V. meg örült magának, hogy összejött a mutatvány. Ő így szórakoztatja magát. M. tart V.-től, a jelenlétében sosem mer igazán kikelni magából, ő kordában tartja az agresszióját, ezért ellenem nem is fordította igazán soha, de más lányok ellen már megesett. Ő és az indulatai veszélyes duó, viszont még kettesben maradva sem érzem, hogy én magam ne lennék biztonságban mellette, mert bőven lett volna alkalma eltángálni, mégsem tette meg, még akkor sem, amikor birkózásig fajult egy vitánk, akkor sem használta az erejét ellenem, de sosem javasolnám más csajoknak, hogy kapcsolatba kerüljenek vele, mert komoly dühkezelési problémái vannak. Ez viszont néha jól jön, testőrnek kiváló, mert nem fél nekimenni senkinek és gyorsan reagál, ami időnként nagyon hasznos, mert nem mindenkit lehet szavakkal meggyőzni, mint ahogy V. akarná, úgyhogy M. a szükséges rossz.

Fontos feladat még a beszerzés, M. a mi lótifutink, ő az, akinek hamar meg kell tanulnia, mit és honnan lehet kapni a legjobb áron vagy hogy utazáshoz, a munkához mindenünk meglegyen. Mint írtam korábban, ő az eszközfelelős is. Emiatt már néha pofátlanul ki is használjuk, olyan dolgokat is vásároltatunk vele, amiért magunk is elugorhatnánk a boltba, de minek, ha ő úgyis beszerző körúton van a városban? Ez nem is tetszik neki, de általában azért nem ellenkezik túl kitartóan. A kocsiban legtöbbször filmezünk, ami persze újabb konfliktusokat generál, mert ebben is egyezkedni kell, bár ez a zenével sincs másképp, sem a hangerővel, de ezek nem komoly viták, csak olyasmi, mint irodában dolgozók harca a klíma miatt, vagy hogy ki lopta ki a frigóból a joghurtot. V. a sofőr, az anyósülésért pedig küzdünk. Hosszabb utakon jobb szeretek hátul, kényelmesen ücsörögni, ha a közelbe megyünk, akkor inkább V. mellé huppannék, hogy gyorsan megdumálhassuk a lényeget, ezen aztán M. úgyis hisztériázik, mert szerinte a nők és a gyerekek ülnek hátul, nem a teremtés koronái, pláne az egyik legékesebb közülük.

Oké, azért az még mindig vicces, hogy én megyek dugni, de a fiúk kapnak hajba azon, hogy melyik pornófilm menjen le, míg odaérünk.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megasztár 1. rész

Mint azt tudjátok, főállásban csoportszexszel foglalkozom, 1:1 felállást jóval ritkábban vállalok el, egyszerűen, mert nem éri meg anyagilag. A kettecskén szex legtöbb esetben egy filler . Komolyabb munka előtt vagy után, esetleg két nagyobb akció között, ha épp már úgyis arra járok, ha épp úgyis hosszabb üresjárat lenne, ha épp többet fizet érte, mint indolt volna, vagy a csoportból valaki privátba akar menni... olyankor belefér. Átgondoltam, miféle felkéréseim is voltak az elmúlt időszakban, gondoljatok rá úgy, mint a Megasztár 1. részére, tudjátok, amikor némely versenyzőtől egyszerűen csak annyit kérdeznétek, hogy " de miért? " Az önjelölt pornósztárok Vannak ezek a fickók, akik gyűjtik a dugásaikról készült felvételeket, egy részük csak saját magának, a többiek pedig, feltételezem, meg is osztják ezeket az ismerőseikkel vagy beküldik pornóoldalaknak (pedig az tiltott), emiatt az egész csak arról szól, hogy ők a saját jövőbeli énjüknek próbáljanak megfelelni, an

Életjel

Gáz, hogy egy hónapja posztoltam utoljára, pedig azért zajlott az élet, csak hát a lustaság, nem a blogból élés, mint rosszabb helyeken... :) Ott tartottam legutóbb, hogy van ez az élményhajhászat projekt, amiről a német kolleginák csupa szépet és jót mondtak, hogy igen, van rá érdeklődés, izgalmas találják a vevők az ötleteket, sajátokat is hoznak. Pár hétig teszteltük, de már az első héten látszott, hogy ez egy működő dolog lehet, úgyhogy nekiálltunk mi is, hogy törvényes keretek között megvalósítsuk. És persze itt kezdődtek a problémák! Mert nem úgy van az, hogy csak kitalálod magadnak és csinálod, ahogy jónak látod, dehogy! Létre kell hoznod egy új céget, meg kell felelned különböző követelményeknek és előírásoknak, hiszen többek között utaztatsz, vendéglátózol, programszervező vagy, biztosítást kell kötnöd, felelősséget kell vállalj minden apróságért te magad. Még az sem mindegy, hány fokot fúj az autó klímája, amivel a vevőt elviszed a helyszínre, na itt kaptam agyfaszt, de

Pasiügy

Az egyik legzavaróbb dolog az emberekben, hogy amikor a barátomat említem, rögtön megjelenik előttük egy kép valami striciről. Vagy egy kidobóról. Vagy valami kokós bűnözőről. Igazából mindennek képzelik, ami rossz, mert mi más lehetne egy pasi, aki prostival jár? Az én párom messze áll ezektől a karakterektől, de az biztos, hogy egy egyedi és megismételhetetlen hópihe. Teljesen átlagos, kisvárosi családban nőtt fel, igazi nyárspolgárok a szülei, amivel ő nem tud azonosulni. Ő nem az a típusú ember, akinek egyébként nagyra törő vágyai volnának, nem akarta soha bejárni a fél világot, nem akart hihetetlen karriert befutni, nem akart kacsalábon forgó palotát és luxusautót, csak ösztönösen, hogy szeret élni és azt igyekszik megvalósítani. Ha munkáról van szó, ő az év dolgozója - szó szerint, egyszer tényleg megkapta a plecsnit. Az a fajta, aki sosem késik, aki mindig bevállalja a túlórát, aki utálja a lógósokat, a link alakokat, a hazugokat, a folyton kifogásokat keresőket, megveti ők

Ez húzós lesz (1. rész)

Nem, még mindig nem arról fogok írni, amit amúgy egyes emberek már találgattak, azaz hogy mi durvát is csináltam a múltbeli munkám során, ami után hosszú szabira mentem. Nem, nem, nem, azt lezártam, átrágtam, nem éri meg megosztani, bocs. Viszont hosszú poszt lesz és egész másról fog szólni, illetve úgy is fogalmazhatnék, hogy valami olyannak a kezdete, amiről inkább egy tök új blogot kellene nyitnom. Ez tervben is van, mert totál nem illik ennek a profiljába az egész, már ha van olyanja neki, amiben szintén nem vagyok biztos. Általában csak firkálgatok mindenféléről. :) Ezt még átgondolom. Amiről én úgy döntöttem, hogy írni fogok ezentúl (ide vagy máshova), az egy olyan probléma, sorsfordulat, ami még nekem is új. Relatíve. Fél éves körülbelül, már amióta ezzel foglalkozom aktívan. Kérem ezért azt, aki olvassa, hogy ne tekintsen úgy erre az irományra, mint valami tudományos beszámolóra, vagy egy mindenre választ adó posztra, mert én még nem vagyok ott. Összeszedem, amit t

Nem tudok kitörni

Ez az a mondat, amit már mindenki ezerszer hallott, dokukat is forgattak belőle, és engem személy szerint halálra idegesít. Miért? Mert kamu. Hagyjuk most az egyedi eseteket és a kényszerítetteket, akik a prostituáltak között egyébként is a kisebbség, valójában a kurvák 90%-a önkéntes. Boncolgathatjuk, mit jelent az önkéntesség, lehet, hogy van benne gazdasági kényszer, de ennyi erővel az utcaseprő és az árufeltöltő is megmentendő, az emberek többsége sosem lesz teljesen elégedett a munkájával vagy a társadalmi státuszával. A prosti legalább jól keres, igen, még a sarki is ahhoz képest, hogy saját erejéből mennyit kaparna össze a csavargyárban. A nem tudok kitörni a valóságban azt jelenti, hogy "nem igazán vagyok kibékülve a helyzetemmel, ciki ez a meló, de még nem ajánlottak olyat, ami miatt kiszállnék", vagy még ennyit sem. Elmesélek egy történetet, ami ismerősi körön belülről jön. Van egy német, barátnőfílinges prosti, aki EU-n kívüli országból származik, eredet