Ugrás a fő tartalomra

Kurva élet

Igazán mostanra tűnt fel, mennyire félreérthető vagyok. Lassan két éve létezem az online térben, mégsem jöttem rá, hogy amikor arról beszélek, hogy élvezem a munkámat, az emberek nem pontosan úgy értelmezik a szavaimat, ahogy én azokat gondolom. Ha előbb leesik, már rég megírtam volna ezt a posztot, de jobb későn, mint soha, úgyhogy szájba rágás következik, mert szeretném, ha minden olvasó értene.

Azt szoktam mondani, hogy a kurvaság egy életstílus, egy életérzés, ezt rohadtul senki sem fogadja el, nem tudja értelmezni, amit persze valahol megértek, mert én vagyok fura, de olykor azért bosszantó, hogy nem jön át, mit akarok mondani. Szóval össze fogom szedni mindazt a kisebb-nagyobb dolgot az életemből, amik remélhetőleg segítenek ezt megérteni.

Ott kezdődik, hogy ösztönös, belülről fakadó, őszinte vágy van bennem, ami mindig is próbált utat törni magának a megvalósulás felé. Többféle területét kipróbáltam korábban a szexmunkának, erről koraibb bejegyzéseimben beszéltem is, az eredettörténetben például. Nem fejezem ki magam elég világosan, ha olyanokat mondok, hogy menőnek tartottam mondjuk a pornózást, pontosabb az, hogy irigykedtem, hogy de jó nekik, a világ legfaszább munkája az övék. Egyszerre a szex és a magamutogatás miatt, olyan elemien nyers, mocskos dolog. A prostitúcióról sok tévhit élt a fejemben, mármint azt nem gondoltam, hogy meg lehetne úgy csinálni, ahogy pont jó, sőt magáról a szexről sem tudtam még ennyi mindent, nem ismertem a perverziók felét sem, ezekbe fokozatosan vezeti bele magát az ember, ahogy egyre több mindenkivel találkozik vagy lapoz fel pornóoldalakat.

Na de ugorjunk, mert nem is ez a lényeg, hanem hogy mi ez az életérzés, amiről mindig pofázok. Néha belegondolok, mi lenne, ha ezt nem léptem volna meg, ha a sorsom sokkal hagyományosabb módon alakul, olyankor elfog a szorongás. Sokan épp fordítva vannak, ez vicces, hát én ilyen vagyok. Ma már egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy valami mást csináljak, de a munka része egy dolog, mert az még a kisebbik baj lenne. A nagyobb, hogy úgy érezném magam, ahogy egy homoszexuális lehet még a felvállalás előtt; hogy nem önmaga, hiszen zárkózottan él, titkolózik, jár a sötétben. Én mindig is valahogy úgy képzeltem, hogy ha lesz egy tartós kapcsolatom, akkor olyan férfi kell, aki ezt 100%-osan támogatja, és itt most megint túl finoman fogalmaztam, mert nem elég tolerálni, hanem velem együtt kell élni a dolgot, csak úgy jó. Nem futtatásra célzok, hanem hogy ugyanolyan lelkes ezzel kapcsolatban, mint én. A véletlen hozta úgy, hogy pont belebotlottunk egymásba, szóval ez happy end, nem véletlenül gondolom a lehető legkomolyabban ezt a kapcsolatot és tartok ki mellette a sírig, ennél biztosabb soha semmiben sem voltam az életemben.

Maga a munka időnként ellentmondásos, de olyankor kicsit hátrébb kell lépni és onnan szemlélni a dolgot. Fizikailag ez egy fárasztó és kellemetlen meló, mint szex nem értékelhető, tehát nincsenek orgazmushegyek, nem hasonlítható a hétköznapi aktusokhoz, egyszerűen munka. Úgy vagyok vele, hogy alapvetően szimpatikus ez a többes szex dolog, mindig az volt, vonzott. Mint mondtam, a perverziókkal igazán menet közben ismerkedtem meg, kellett alakulnia ennek a dolognak, kompromisszumokat kötni, és volt olyan is, amivel kapcsolatban sokat változott a véleményem a kezdetek óta, emelkedett az ingerküszöböm. A munkához úgy állok, hogy nagyon pontosan meg tudom fogalmazni azt, hogy melyik részét élvezem és miért vagy miért nem. Ott kezdődik az egész, hogy készülődés, felkészülés. Szóval aki ismer, az tudja, mit össze bírok szenvedni ez idő alatt, pedig vannak olyan mozzanatai, amit kifejezetten kedvelek. Az elején nyűglődöm, lassan mozgok, húzom az időt, anyázok, duzzogok magamban, aztán amint az olyan tényleg irritáló dolgokon, mint például a beöntés túl vagyok, már kezdem érezni a "pillangókat a hasamban", ahogy az amerikai mondja, kezd egy jó értelemben vett izgalom kialakulni. Nem túlzott, csak olyan lightos, olyan "mehetnékem van". Aztán ez kicsit erősödik, ahogy egyre inkább közeledünk, olyankor már egy kis félelem is van bennem, de nem vészes adag. Amikor már dolgozom, akkor pedig próbálok minden egyes apróságban valamit találni, ami tetszik. A feszítős, kissé akrobatikába hajló pózokért például teljesen odavagyok, azok nagyon pörgetnek, ami még akkor is jó érzéssel tölt el, ha maga a dugás nem esik jól. Elképzelem, milyen jól néz ki kívülről. Még a verbális inzultálást, alázást is bírom, mert az egyáltalán nem sértő egy olyan embertől, aki rám van gerjedve. Mint mondtam, ehhez a szakmához kell a szubmisszív hajlam, különben csak nyomorultul érzi magát az illető és szégyent. Kezdetben én is éreztem egyébként, de aztán egyre jobban eltűnt.

Vannak rosszabb napok, néha beüt a szhar, szoktam kedvetlenebb lenni, amikor bárhol szívesebben lennék, csak ott nem. Az nem szerencsés, akkor szenvedős. Tudok én is panaszkodni, mert azért van mire, de ez még nem tántorít el.

Munka után elfog egy nagyon kellemes hangulat a fáradtság mellett, még sokszor akkor is, ha teljesen szétestem, kivagyok, mert én azért úgy tényleg szeretem, ha meg vagyok dolgozva, ezt hogy mondjam másképp? Ha fáj, az már túlzás, mármint ha nagyon, de amíg még teszi a dolgát az adrenalin, nincs gond. Nem szoktam ezek miatt igazán elszomorodni, ez talán csak az elején volt, mert mindig komolyabb problémának hittem a kisebb sérüléseket, mint amekkorák voltak, most már ez rutinból megy, nem zavar, mert tudom, hogy hamar elmúlik. Vele jár, ez az ára, túl kell lépni rajta.

Ilyenkor viszont sokat segít a jó hangulat megtartásában a párom hozzáállása, lelkesítése, dicsérete is, nagyon fílinges és szexinek érzem magam tőle. Bazi sokat számít, enélkül még az is lehet, hogy mára feladtam volna az egészet, mert amúgy a fél világ azon van, hogy lehúzzon, elvegye a kedvem.

A kurvaságról nemrég az a hasonlat jutott eszembe, hogy olyan tud lenni, mint egy magassarkú cipő, szóval van, hogy kényelmetlen és fárasztó, de ad egy olyan életérzést, magabiztosságot, amiért megéri. Ez akkor is ott van, ha nem dolgozom akár hetekig, hiszen ez a munkám, ez lettem én, ami akartam lenni, még ha a tervek folyamatosan változtak is. Sokszor elmosolyodom, amikor erre gondolok, olyan cinkos vigyor lehet olyankor a képemen, ez erősít meg abban, hogy nem csapom be saját magam.

Élvezem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megasztár 1. rész

Mint azt tudjátok, főállásban csoportszexszel foglalkozom, 1:1 felállást jóval ritkábban vállalok el, egyszerűen, mert nem éri meg anyagilag. A kettecskén szex legtöbb esetben egy filler . Komolyabb munka előtt vagy után, esetleg két nagyobb akció között, ha épp már úgyis arra járok, ha épp úgyis hosszabb üresjárat lenne, ha épp többet fizet érte, mint indolt volna, vagy a csoportból valaki privátba akar menni... olyankor belefér. Átgondoltam, miféle felkéréseim is voltak az elmúlt időszakban, gondoljatok rá úgy, mint a Megasztár 1. részére, tudjátok, amikor némely versenyzőtől egyszerűen csak annyit kérdeznétek, hogy " de miért? " Az önjelölt pornósztárok Vannak ezek a fickók, akik gyűjtik a dugásaikról készült felvételeket, egy részük csak saját magának, a többiek pedig, feltételezem, meg is osztják ezeket az ismerőseikkel vagy beküldik pornóoldalaknak (pedig az tiltott), emiatt az egész csak arról szól, hogy ők a saját jövőbeli énjüknek próbáljanak megfelelni, an

Életjel

Gáz, hogy egy hónapja posztoltam utoljára, pedig azért zajlott az élet, csak hát a lustaság, nem a blogból élés, mint rosszabb helyeken... :) Ott tartottam legutóbb, hogy van ez az élményhajhászat projekt, amiről a német kolleginák csupa szépet és jót mondtak, hogy igen, van rá érdeklődés, izgalmas találják a vevők az ötleteket, sajátokat is hoznak. Pár hétig teszteltük, de már az első héten látszott, hogy ez egy működő dolog lehet, úgyhogy nekiálltunk mi is, hogy törvényes keretek között megvalósítsuk. És persze itt kezdődtek a problémák! Mert nem úgy van az, hogy csak kitalálod magadnak és csinálod, ahogy jónak látod, dehogy! Létre kell hoznod egy új céget, meg kell felelned különböző követelményeknek és előírásoknak, hiszen többek között utaztatsz, vendéglátózol, programszervező vagy, biztosítást kell kötnöd, felelősséget kell vállalj minden apróságért te magad. Még az sem mindegy, hány fokot fúj az autó klímája, amivel a vevőt elviszed a helyszínre, na itt kaptam agyfaszt, de

Pasiügy

Az egyik legzavaróbb dolog az emberekben, hogy amikor a barátomat említem, rögtön megjelenik előttük egy kép valami striciről. Vagy egy kidobóról. Vagy valami kokós bűnözőről. Igazából mindennek képzelik, ami rossz, mert mi más lehetne egy pasi, aki prostival jár? Az én párom messze áll ezektől a karakterektől, de az biztos, hogy egy egyedi és megismételhetetlen hópihe. Teljesen átlagos, kisvárosi családban nőtt fel, igazi nyárspolgárok a szülei, amivel ő nem tud azonosulni. Ő nem az a típusú ember, akinek egyébként nagyra törő vágyai volnának, nem akarta soha bejárni a fél világot, nem akart hihetetlen karriert befutni, nem akart kacsalábon forgó palotát és luxusautót, csak ösztönösen, hogy szeret élni és azt igyekszik megvalósítani. Ha munkáról van szó, ő az év dolgozója - szó szerint, egyszer tényleg megkapta a plecsnit. Az a fajta, aki sosem késik, aki mindig bevállalja a túlórát, aki utálja a lógósokat, a link alakokat, a hazugokat, a folyton kifogásokat keresőket, megveti ők

Ez húzós lesz (1. rész)

Nem, még mindig nem arról fogok írni, amit amúgy egyes emberek már találgattak, azaz hogy mi durvát is csináltam a múltbeli munkám során, ami után hosszú szabira mentem. Nem, nem, nem, azt lezártam, átrágtam, nem éri meg megosztani, bocs. Viszont hosszú poszt lesz és egész másról fog szólni, illetve úgy is fogalmazhatnék, hogy valami olyannak a kezdete, amiről inkább egy tök új blogot kellene nyitnom. Ez tervben is van, mert totál nem illik ennek a profiljába az egész, már ha van olyanja neki, amiben szintén nem vagyok biztos. Általában csak firkálgatok mindenféléről. :) Ezt még átgondolom. Amiről én úgy döntöttem, hogy írni fogok ezentúl (ide vagy máshova), az egy olyan probléma, sorsfordulat, ami még nekem is új. Relatíve. Fél éves körülbelül, már amióta ezzel foglalkozom aktívan. Kérem ezért azt, aki olvassa, hogy ne tekintsen úgy erre az irományra, mint valami tudományos beszámolóra, vagy egy mindenre választ adó posztra, mert én még nem vagyok ott. Összeszedem, amit t

Nem tudok kitörni

Ez az a mondat, amit már mindenki ezerszer hallott, dokukat is forgattak belőle, és engem személy szerint halálra idegesít. Miért? Mert kamu. Hagyjuk most az egyedi eseteket és a kényszerítetteket, akik a prostituáltak között egyébként is a kisebbség, valójában a kurvák 90%-a önkéntes. Boncolgathatjuk, mit jelent az önkéntesség, lehet, hogy van benne gazdasági kényszer, de ennyi erővel az utcaseprő és az árufeltöltő is megmentendő, az emberek többsége sosem lesz teljesen elégedett a munkájával vagy a társadalmi státuszával. A prosti legalább jól keres, igen, még a sarki is ahhoz képest, hogy saját erejéből mennyit kaparna össze a csavargyárban. A nem tudok kitörni a valóságban azt jelenti, hogy "nem igazán vagyok kibékülve a helyzetemmel, ciki ez a meló, de még nem ajánlottak olyat, ami miatt kiszállnék", vagy még ennyit sem. Elmesélek egy történetet, ami ismerősi körön belülről jön. Van egy német, barátnőfílinges prosti, aki EU-n kívüli országból származik, eredet