Ugrás a fő tartalomra

Ez húzós lesz (13. rész) - Army of Me

Ez egy lazább poszt lesz, csak gondoltam, megosztom veletek a kedvenc közös dalainkat a magunk történeteivel együtt. Zene nélkül én nem vagyok meg, és egyrészt van olyan, amit amolyan csapatépítőként használok, mások pedig különböző okokból kifolyólag már összekötnek az altereimmel egy életre.

Az első magyarázatra sem szorul. Na vajon miért találtam meg magamnak ismét ezt a számot? :)
One of me is wiser
One of me is stronger
One of me's a fighter
And there's a thousand faces of me
And we're gonna rise up
For every time you broke me
Well, you're gonna face an army
Army of me


Ki nem szereti ezt a számot, kinek nem tapad be rögtön? A tökéletes napindító darab, annak is használom. Akármikor, ha felkelek, benyomom a fülest és ÉBRESZTŐ! A kollégista éveim jutnak eszembe róla, amikor hangszórókból üvöltő popzenére keltettek minket, akkor nagyon utáltam, aztán ahogy ébredeztem és lement az egyik kedvencem, rájöttem, hogy jó hatással volt rám, úgyhogy egyszer csak bevillant, hogy használhatnék egy mindenki által kedvenc popdalt amolyan csapatépítő, együtt kelős célra. Ami persze nem mindig jön be, mert volt olyan már nem olyan régen, hogy délután raktam be, amikor még nem esett le a tantusz, hogy csak én aludtam át a napot, ők órákkal megelőztek. Igen, ez azt jelenti, hogy egyikük élt "helyettem". De azért nem ez a jellemző, általában ők is velem együtt lesznek aktívak. Cukik, mert ketten már ilyenkor be is köszönnek a szám vége felé, tehát amikor elmásznak az "előszobáig", kivéve a főnökasszony, mert ő nem az a fajta, aki ilyesmire vesztegetné a drága idejét, igaz, kémeim jelentették, hogy ő is erre kel és egészen élvezi, be is vallotta egyszer, hogy szereti ezt a számot. :)

Ennyi volt a célom, mindenki indítsa jókedvvel, energikusan a napot, ez a mi zenénk, természetesen magától a Királytól!

Come along with me and put your mind at ease


Ha jól emlékszem, az egyik húzós, érzelmes nap végén hallgattam meg, és a tini alterem megjegyezte, hogy "tök szép ez a szám", aztán elkezdtünk kicsit szomibb dolgokról beszélgetni, a végén pedig kiöntötte a szívét nekem arról, hogy vágyik egy társra, az első románcra, izgalomra, és ez visszarepített lélekben azokba az időkbe, amikor megismertem a pasimat, és nagyon sok emlék, érzés előjött. Szeretném, ha ő is átélné az élet ilyen szépségeit, de nem tudom, hogy segíthetnék neki. Az egyetlen megoldásom az volt eddig, hogy gyere össze az egyetlen pasival a rendszerben, nem logikus? :) De ez nem így működik, tudom.
Mindenesetre ez a szám azóta emlékeztet a kis "belső hangomra" és a saját páromra is, és az alterem is szereti meghallgatni, azt mondta, érzi, hogy pozitív reakciót vált ki belőlem, és emiatt ő is jól érzi magát.

I can feel you on my skin, but am I only dancing with the wind?


A következő szám csak az én agymenésem, de erről is az egyik alterem jut eszembe. Amikor elkezdtünk mélyebb dolgokról beszélgetni, elmondta, hogy neki azért nehéz volt ennyi éven át gyakorlatilag felnőtt társaság nélkül, mert volt egy tini és a főnökasszony, rajtuk kívül NPC-k csak. Bár a csajszival tök jóban vannak, amolyan testvéri viszonyban, a srác érett huszonéves lett, míg a lány örök 16. Azt mondta, nem tudom elképzelni, neki ez milyen sokat jelent, hogy kapott egy új embert az életébe, aki végre tud az ő létezéséről, vele egyidős és érzelmileg is ad dolgokat, de erre csak akkor döbbent rá, amikor elkezdtünk kommunikálni. Ezt nehéz volt leírnom elérzékenyülés nélkül egyébként, olyan édes fiú amúgy, nagyon kis helyes. :)

Azóta kapott már tőlem egy feliratos bögrét is, de nem mondom meg, mi áll rajta, ammán túl személyes.

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love 'til I found you


A valódi közös dalunk a védelmezőmmel. Ő nincs oda a popért egyébként, szóval nehéz volt olyat találni, amire rávágta, hogy bejön neki, működik. Pár hallgatás után már újságolta, hogy dúdolta a fejében és én jutok róla eszébe, mert megmaradt benne, mennyire lelkes voltam, amikor végre nem csak húzta a száját semmi olyanra, amit én szeretek. Azóta felkerült a pozitív triggerek listájára.


Végezetül jöjjön a főnökkel közös dalunk... ja, nem, mert hogy olyan nincs! Egyszer majd, addig is küldeném neki és mindenkinek, aki szereti a Break The Ice c. számot.

A legjobb nyugizene, ami kihat az egész rendszer működésére, általában elalvás előtt benyomom, ilyenkor tudják, érzik, hogy minden oké, kezdődhet a pizsiparti. Ők egyébként előbb alszanak el, mint én, aki éjjeli bagoly ugyebár. Az elég zavaró tud lenni, ha már félálomban vagyok és még valaki bedumál valamit, ez olyan tipikus DID-probléma, mémek is szólnak róla. Szerencsére nem csinálják gyakran, és akkor is csak figyelmetlenségből, ártatlanul, mert még szól valami, még nyitva van a szemem, nem tudhatják. Jó, volt már direkt is, fel is basztam magam rajta kegyetlenül, és azt szerintem nem akarják megismételni!

Suddenly the sun comes up
And the dark is gone
We made it to the dawn
And I don't miss you anymore


Bízom benne, hogy érdekesnek találtátok ezt a kis zenés szösszenetet, talán még egyet-kettőt meg is hallgattatok közülük. Ha kérdésetek volna a témával kapcsolatban, tegyétek fel nyugodtan kommentben vagy privátban!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megasztár 1. rész

Mint azt tudjátok, főállásban csoportszexszel foglalkozom, 1:1 felállást jóval ritkábban vállalok el, egyszerűen, mert nem éri meg anyagilag. A kettecskén szex legtöbb esetben egy filler . Komolyabb munka előtt vagy után, esetleg két nagyobb akció között, ha épp már úgyis arra járok, ha épp úgyis hosszabb üresjárat lenne, ha épp többet fizet érte, mint indolt volna, vagy a csoportból valaki privátba akar menni... olyankor belefér. Átgondoltam, miféle felkéréseim is voltak az elmúlt időszakban, gondoljatok rá úgy, mint a Megasztár 1. részére, tudjátok, amikor némely versenyzőtől egyszerűen csak annyit kérdeznétek, hogy " de miért? " Az önjelölt pornósztárok Vannak ezek a fickók, akik gyűjtik a dugásaikról készült felvételeket, egy részük csak saját magának, a többiek pedig, feltételezem, meg is osztják ezeket az ismerőseikkel vagy beküldik pornóoldalaknak (pedig az tiltott), emiatt az egész csak arról szól, hogy ők a saját jövőbeli énjüknek próbáljanak megfelelni, an

Életjel

Gáz, hogy egy hónapja posztoltam utoljára, pedig azért zajlott az élet, csak hát a lustaság, nem a blogból élés, mint rosszabb helyeken... :) Ott tartottam legutóbb, hogy van ez az élményhajhászat projekt, amiről a német kolleginák csupa szépet és jót mondtak, hogy igen, van rá érdeklődés, izgalmas találják a vevők az ötleteket, sajátokat is hoznak. Pár hétig teszteltük, de már az első héten látszott, hogy ez egy működő dolog lehet, úgyhogy nekiálltunk mi is, hogy törvényes keretek között megvalósítsuk. És persze itt kezdődtek a problémák! Mert nem úgy van az, hogy csak kitalálod magadnak és csinálod, ahogy jónak látod, dehogy! Létre kell hoznod egy új céget, meg kell felelned különböző követelményeknek és előírásoknak, hiszen többek között utaztatsz, vendéglátózol, programszervező vagy, biztosítást kell kötnöd, felelősséget kell vállalj minden apróságért te magad. Még az sem mindegy, hány fokot fúj az autó klímája, amivel a vevőt elviszed a helyszínre, na itt kaptam agyfaszt, de

Pasiügy

Az egyik legzavaróbb dolog az emberekben, hogy amikor a barátomat említem, rögtön megjelenik előttük egy kép valami striciről. Vagy egy kidobóról. Vagy valami kokós bűnözőről. Igazából mindennek képzelik, ami rossz, mert mi más lehetne egy pasi, aki prostival jár? Az én párom messze áll ezektől a karakterektől, de az biztos, hogy egy egyedi és megismételhetetlen hópihe. Teljesen átlagos, kisvárosi családban nőtt fel, igazi nyárspolgárok a szülei, amivel ő nem tud azonosulni. Ő nem az a típusú ember, akinek egyébként nagyra törő vágyai volnának, nem akarta soha bejárni a fél világot, nem akart hihetetlen karriert befutni, nem akart kacsalábon forgó palotát és luxusautót, csak ösztönösen, hogy szeret élni és azt igyekszik megvalósítani. Ha munkáról van szó, ő az év dolgozója - szó szerint, egyszer tényleg megkapta a plecsnit. Az a fajta, aki sosem késik, aki mindig bevállalja a túlórát, aki utálja a lógósokat, a link alakokat, a hazugokat, a folyton kifogásokat keresőket, megveti ők

Ez húzós lesz (1. rész)

Nem, még mindig nem arról fogok írni, amit amúgy egyes emberek már találgattak, azaz hogy mi durvát is csináltam a múltbeli munkám során, ami után hosszú szabira mentem. Nem, nem, nem, azt lezártam, átrágtam, nem éri meg megosztani, bocs. Viszont hosszú poszt lesz és egész másról fog szólni, illetve úgy is fogalmazhatnék, hogy valami olyannak a kezdete, amiről inkább egy tök új blogot kellene nyitnom. Ez tervben is van, mert totál nem illik ennek a profiljába az egész, már ha van olyanja neki, amiben szintén nem vagyok biztos. Általában csak firkálgatok mindenféléről. :) Ezt még átgondolom. Amiről én úgy döntöttem, hogy írni fogok ezentúl (ide vagy máshova), az egy olyan probléma, sorsfordulat, ami még nekem is új. Relatíve. Fél éves körülbelül, már amióta ezzel foglalkozom aktívan. Kérem ezért azt, aki olvassa, hogy ne tekintsen úgy erre az irományra, mint valami tudományos beszámolóra, vagy egy mindenre választ adó posztra, mert én még nem vagyok ott. Összeszedem, amit t

Nem tudok kitörni

Ez az a mondat, amit már mindenki ezerszer hallott, dokukat is forgattak belőle, és engem személy szerint halálra idegesít. Miért? Mert kamu. Hagyjuk most az egyedi eseteket és a kényszerítetteket, akik a prostituáltak között egyébként is a kisebbség, valójában a kurvák 90%-a önkéntes. Boncolgathatjuk, mit jelent az önkéntesség, lehet, hogy van benne gazdasági kényszer, de ennyi erővel az utcaseprő és az árufeltöltő is megmentendő, az emberek többsége sosem lesz teljesen elégedett a munkájával vagy a társadalmi státuszával. A prosti legalább jól keres, igen, még a sarki is ahhoz képest, hogy saját erejéből mennyit kaparna össze a csavargyárban. A nem tudok kitörni a valóságban azt jelenti, hogy "nem igazán vagyok kibékülve a helyzetemmel, ciki ez a meló, de még nem ajánlottak olyat, ami miatt kiszállnék", vagy még ennyit sem. Elmesélek egy történetet, ami ismerősi körön belülről jön. Van egy német, barátnőfílinges prosti, aki EU-n kívüli országból származik, eredet